STRATEGIE ZONDAG

SPORTMET

WELKE SKILL VAN JOU HEEFT VERBETERING NODIG?

Werken aan je techniek wordt wel gedaan, zoals de bochtenwerk tijdens het wielrennen of de zwemtechniek van de borstcrawl. In triatlon heb je ook een heleboel skills te trainen. Skills zijn de vaardigheden die je nodig hebt om specifiek een sport te kunnen uitoefenen. Bij triatlon heb je te maken met drie sportonderdelen die je achter elkaar doet. Welke skill van jou heeft verbetering nodig? Of zijn het er meer? Bepaal dan welke jou het meest gaat opleveren en zet deze centraal in jouw trainingsprogramma.

Zwemmen, wielrennen en hardlopen hebben hun eigen set skills en dan heb je ook nog te maken met het wisselen tussen de onderdelen. Het is niet alleen de wedstrijd waarbij je je skills tentoon kan stellen, maar wat dacht je van de planning en het uitvoeren van alle trainingen? Hieronder heb ik een lijst met skills genoemd. Weet je nu welke skill van jou verbetering nodig heeft? Of zijn het er meer? Bepaal dan welke jou het meest gaat opleveren en zet deze centraal in jouw trainingsprogramma. 

Heb je er een bedacht en staat die hier niet tussen? Dat kan! Het gaat erom dat je weet waar je aan kunt werken om winst te behalen.
Gefeliciteerd met je vondst! Je kunt daarmee aan het werk gaan!

En? Welke gaat de meeste winst opleveren?

Succes!

Lien

OOK INTERESSANT

Kijk elke dag naar nieuwe tips & tricks in de triatlon community!

TRAIN GERICHT, DAT IS MINDER WERK