WIELREN WOENSDAG

SPORTMET

TRAINEN MET ZWIFT

Vind je trainen op de fietstrainer thuis saai? Nou, dan is er nu een oplossing: Trainen met Zwift. Dat is software, zodat je interactieve fietstrainer gekoppeld kan worden aan je computer. Hierdoor ontvang je commando’s, stijgingspercentages worden automatisch aangepast of je ziet een landschap terug op je computerscherm. En je kunt instellen dat je samen kunt trainen door tegelijkertijd te beginnen. Echt super tof! Trainen met Zwift kun je echt niet saai meer noemen.

Momenteel is dat nu de trend geworden. In 2020 is er een run geweest op de interactieve fietstrainers. Voor de gelukkigen die al een interactieve fietstrainer in huis hebben, heb ik van de triatlonvereniging D.S.T.V. ALoha een Zwift bestandje gekregen met commando’s en daarbij een muzieklijst op Spotify. Het wordt naar je verstuurd als je even je e-mailadres achterlaat in het formulier. Je gegevens worden echt alleen gebruikt om het bestand en de link naar de muziek te versturen.

Bedankt D.S.T.V. Aloha!

GRATIS ZWIFT TRAINING

  Vul je naam in en je e-mailadres en je krijgt het Zwift bestand met de Spotify link voor je interactieve fietstrainer toegestuurd.
  Inladen en Spotify aan en je kunt meteen aan de slag. Super leuk!

  Succes!

  *Je gegevens worden alleen gebruikt om dit bestandje en je Spotify link te versturen.

  Mocht je nog geen interactieve fietstrainer hebben… Klik op onderstaande button om deze fietstrainer te bekijken.

  Vind je trainen met Zwift ook zo leuk?

  Succes!

  Lien

  OOK INTERESSANT

  Kijk elke dag naar nieuwe tips & tricks in de triatlon community!

  ER ZIJN NOG ZOVEEL WIELEN UIT TE VINDEN