WIELREN WOENSDAG

SPORTMET

THUIS TRAINEN OP DE FIETSTRAINER

Buiten fietsen blijft altijd de beste training die je kunt doen. Nu het steeds kouder wordt en het ook al heel snel donker wordt, kun je ervoor kiezen om binnen te gaan trainen. Thuis trainen op de fietstrainer is heel intensief, omdat je door blijft trappen. Houd de training daarom kort en niet langer dan 60 minuten. Op de fietstrainer hoef je tegenwoordig echt niet meer saai de minuten weg te kijken. Je hebt steeds meer mogelijkheden om het thuis leuk te maken op de fietstrainer. Tegenwoordig heb je ook interactieve fietstrainers, maar deze post gaat het over de goede, oude vertrouwde fietstrainer.

Doe je telefoon in de houder op je fiets, zet de tablet ergens op een kast of installeer je fiets met trainer voor de televisie met Chromecast. Doe mee met de allerleukste trainingen via YouTube. Hieronder heb ik een training toegevoegd van GCN waar je mee aan de slag kan! 

In de video hieronder wordt een 60 minuten endurance interval training gedaan op de fietstrainer. Je kunt zo meedoen!
Gemaakt door het Global Cycling Network. Thanks!

Mocht je nog geen fietstrainer hebben, dan is er keuze genoeg. Klik op onderstaande button om fietstrainers te bekijken.

Vind je het leuk om thuis te trainen op de fietstrainer?

Succes!

Lien

OOK INTERESSANT

Kijk elke dag naar nieuwe tips & tricks in de triatlon community!

ER ZIJN NOG ZOVEEL WIELEN UIT TE VINDEN