DYNAMISCHE DONDERDAG

SPORTMET

RUST VINDEN IN MEDITEREN

Rust vinden in mediteren. Bijna alle succesvolle mensen nemen even 10 minuten op een dag om even rust te vinden door te mediteren. Door het internet en smartphones zijn we dag en nacht bereikbaar. Ons sporthorloge meet zelfs hoe we slapen en geeft aan wanneer we weer in beweging moeten gaan. Daarnaast zijn er allerlei tips & tricks over wat je maar wil weten te vinden op internet. We zien hoe andere mensen leven en wat hun standaarden zijn. Daardoor kunnen we in onze gedachten nog weleens overuren maken. 

Je rust is je training! En daar hoort ook je hoofd rust geven bij! Alleen op de bank liggen met een hoofd vol gedachten die door je hoofd schieten, is nog steeds geen rust pakken. Misschien denk je dat je spieren dan rust pakken, maar wanneer jij met bepaalde emoties zit, dan kan het zomaar zijn dat je onbewust toch spieren aanspant in je lichaam, waardoor je ook fysiek niet compleet kan herstellen. Je hoofd rust geven is goed voor je focus. En focus is kracht! Daar versnel je je leerproces mee en kun je dus jezelf sneller ontwikkelen. 

Op Netflix is nu een serie uitgekomen, ‘Headspace Guide to Meditation’, met daarin verschillende manieren op een duidelijke manier uitgelegd over hoe je kan mediteren en dus je rust kan vinden in je hoofd. 

Oordeel niet meteen, eerst ervaren en meedoen op jouw eigen manier. Daarna kun je pas bepalen of er voordelen voor jou zijn en welke. 

Headspace Guide To Meditation, the official trailer te zien op NETFLIX!

Rust vinden in mediteren. Zo doe je dat!

Succes,

Lien

OOK INTERESSANT

JE RUST IS JE TRAINING!