VOEDING VRIJDAG

SPORTMET

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Alle goede voornemens gaan vandaag in. Wat heb jij op jouw lijstje staan? Ik ben zelf al lang geleden opgehouden met goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wanneer ik een goed voornemen heb midden in het jaar, dan begin ik gewoon op dat moment. Dat heeft een aantal voordelen.

Ten eerste hoef ik niet af te wachten. Ik kan gewoon beginnen met het goede voornemen wat ik heb bedacht en ervaar dus ook meteen hoe het is om mezelf te verbeteren. Heerlijk! Ik krijg daar dus ook meteen energie van om door te gaan en als het niet bevalt, dan weet ik dat ook. Daar komt dus bij dat ik het goede voornemen dus ook niet vergeet. Wist je dat 90% van de mensen hun voornemens alweer zijn vergeten na de eerste maand van het nieuwe jaar? 

Ten tweede en dat is denk ik de belangrijkste reden, ben ik er zelf van overtuigd dat je alleen kan veranderen als je dat ook zelf wil (of als de noodzaak hoog is) op het moment dat het je uitkomt. Als dat toevallig op 1 januari is, dan is dat natuurlijk een onwijs leuke startdatum. Meestal zijn we aan het eind van het jaar en begin januari helemaal bezet. De agenda staat helemaal vol. Het werk moet af en er wordt een hoop geregeld omtrent gezelligheid, feestelijkheden en er is aandacht voor familie en vrienden. De tweede helft van januari is een soort rustperiode. 

Kortom, geniet van deze (feest)dagen en van de mensen om je heen, online of in het echt. En maak er jouw beste jaar ooit van! 

Daar toast ik op.

Proost!

Gelukkig nieuwjaar

Succes!

Lien

OOK INTERESSANT

Kijk elke dag naar nieuwe tips & tricks in de triatlon community!

GELUKKIG NIEUWJAAR!