DYNAMISCHE DONDERDAG

SPORTMET

GEBRUIK EEN MOTIVATIE BIDON!

Gebruik een motivatie bidon! Ja, echt, dat is heel belangrijk. Veel atleten krijgen een bidon bij wedstrijden of van hun sponsoren. Vaak staat er dan een logo op of is de bidon zwart of doorzichtig. Deze zijn minder handig om als motivatie bidon in te zetten. Kies liever een witte of een lichte kleur. Een motivatie bidon kan je net even over je vermoeidheid heen helpen of juist zorgen dat je in je flow blijft. Het zorgt voor steun (of wat meer begrip) van je familie en vrienden voor en tijdens de wedstrijd. Hoe zet je dat nu optimaal in? Dat ga ik je uitleggen.

WIT IS FAVORIET

Het makkelijkste is om een witte bidon te kopen en een pakje watervaste stiften. Vertel je familie en vrienden dat je graag door hen wordt aangemoedigd en dat je veel tijdwinst wil behalen op het fietsonderdeel.

ZET MENSEN AAN HET WERK!

Laat de bidon of bidons rondgaan in je familie- en vriendenkring en laat hen er allerlei aanmoedigingen op zetten. Vul ze met water of sportvoeding op de racedag en zet ze op je racefiets die je gaat gebruiken tijdens je wedstrijd en je bent klaar!

HET EFFECT

Wanneer jij je beste prestaties wil neerzetten op het fietsonderdeel en je gedurende de race even aanmoedigingen nodig hebt, lees dan je bidon. Het gebeurt vanzelf als je je koppie laat hangen. En je wordt aangemoedigd wanneer je wat gaat drinken. Onbewust voel je je gesteund. Zo kun je lekker in je flow blijven of een beetje moed krijgen om je in te zetten voor een mooi resultaat.

Gebruik een motivatie bidon!
Alle beetjes helpen om een beter resultaat te bereiken.

Succes!

Lien

OOK INTERESSANT

Kijk elke dag naar nieuwe tips & tricks in de triatlon community!

ALLE BEETJES HELPEN