CADEAUTIPS!

SPORTMET

CADEAUS VOOR DE TRIATLEET

De feestdagen komen er weer aan. Dit jaar zal het niet uitgebreid met een heleboel familie bij elkaar gevierd worden. Dus hoe leuk is het dan om een cadeautje op te sturen of voor de deur te zetten door deze online te bestellen. Het hoeft ook echt niet duur te zijn. Ik geef je wat cadeautips.

Dat zorgt voor verrassende gezichten! 

ZWEMCAP

Zwemcaps of badmutsen zijn voor mensen die niet kaal zijn. Ze zijn er tegenwoordig in de leukste printjes en dat zijn ook de caps die we het liefst dragen tijdens een zwemtraining. Silicone badmutsen zijn dikker en geschikt voor kouder water. Latex zwemcaps zijn geschikt voor heerlijk warm water. Voor meer informatie lees mijn blog over zwemcaps. Het is alleen al super leuk om er eentje uit te zoeken.

ZWEMBOEI

Safety first! De zwemboei is ideaal om extra zichtbaar te zijn bij het zwemmen in open water. Het is mogelijk om er even op uit te rusten en om iemand te vervoeren naar de kant. Deze boei is zelfs geschikt om kostbare spullen mee te nemen. Zelfs je mobiele telefoon blijft droog in deze zwemboei.

ODDSOCKS ON YOUR BIKE

Dit zijn echt hele grappige sokken voor op de racefiets. Ze zijn zeker niet hetzelfde en als je hiermee op de fiets wordt gezien, dan weten we zeker dat je een echte atleet bent met plezier in de sport!

ZWEMBRILLETJE

Zwembrilletjes zijn altijd handig om op voorraad te hebben. Welke zijn nu fijn? Tegenwoordig hebben ze brilletjes van het merk Arena bij de Decathlon. Persoonlijk vind ik dat echt fijne brilletjes. Maar misschien is het handig om het van te voren even uit te vissen of de ontvanger van het cadeau daar ook blij mee zal zijn.

SOKKEN MET FIETSEN

Sokken zijn altijd een goed cadeau of het nu voor heren of dames is. Met deze sokken ben je niet alleen stylish in je pumps, het laat zien dat fietsen echt onwijs hip en trendy is. 

WEERSTANDSBAND

Om krachttraining of flexibiliteit te trainen kun je deze weerstandsband gebruiken. Je kunt er verschillende oefeningen mee doen, waardoor je net even wat meer weerstand krijgt door deze band. Het kan ervoor zorgen dat je groei bevorderd qua spierkracht en/of flexibiliteit

FIETSOLIE

Smeermiddel voor de ketting, cassette en derailleurs voor de racefiets. Het is altijd handig om een flesje achter de hand te hebben. Dit exemplaar is voor elk weertype.

SNELVETERS

Snelveters mogen niet ontbreken. Het handigste zijn de snelveters van elastiek. Je hebt ze in allerlei kleuren. Ook triatleten die al langer triatlons doen, kunnen altijd nieuwe snelveters gebruiken. Wanneer er weer een paar nieuwe hardloopschoenen wordt gekocht, kunnen de nieuwe flitsende snelveters in de schoenen worden gedaan. Super handig! 

FOAM ROLLER

Wat is dit handig om in huis te hebben voor een sporter. Na het hardlopen, wielrennen of zwemmen is het heel lekker om even over deze rol heen te rollen met je rug, benen of met je hoofd. Dat stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat je dus sneller afvalstoffen van de training afvoert. Het heeft nut en is heerlijk!

TRIATLONBAND

Ken je mensen die van plan zijn om een eerste triatlon te gaan doen volgend jaar? Geef dan vast een startnummerband. Hang er vast een gedichtje aan en je hebt een beginnende triatleet super blij gemaakt!

Wat wil jij het liefst hebben?

SUCCES!

Lien

OOK INTERESSANT

SURPRISE, SURPRISE!