AANMELDEN

SPORTMET

ZWEMANALYSE
AANMELDEN

  Na aanmelding ontvang je een e-mail met uitleg over de video’s die nodig zijn voor een goede zwemanalyse en het verdere proces.

  De video’s die nodig zijn om een goede analyse te kunnen maken zijn en die je na aanmelding via https://wetransfer.com/ mag versturen zijn:

  1. Een video van de zijkant over 1 baan (25m of 50m) boven water: 
  De beste beelden kun je maken door mee te lopen met de atleet langs het zwembad.

  2. Een video van de voorkant wanneer de atleet naar je toe komt zwemmen:
  De beste beelden kun je maken door de camera of telefoon met een selfie stick voor de atleet te houden en mee te lopen. Film op de badrand de atleet die naar je toe komt zwemmen.

  3. Een video onder water van de zijkant genomen over 1 baan (25m of 50m):
  Voor het beste resultaat kun je een selfie stick gebruiken met daarop een camera of telefoon met bescherming tegen het water. Loop mee aan de badrand met de atleet en film onderwater. De tweede optie is om een camera te plaatsen via een zuignap aan de muur. 

  4. Een video onder water van de voorkant genomen over 1 baan (25m of 50m):
  Voor het beste resultaat kun je een selfie stick gebruiken met daarop een camera of telefoon met bescherming tegen het water. Loop mee aan de badrand met de atleet en film onderwater. De tweede optie is om een camera te plaatsen aan de muur via een zuignap of de camera door iemand anders te laten vasthouden. 

  Via https://wetransfer.com/ kun je tot 2GB aan bestanden gratis verzenden en je kunt heel makkelijk zien wanneer de bestanden worden geupload door SPORTMET.

  Het streven is om de zwemanalyse binnen 2 weken te maken. Wanneer de analyse is gemaakt, ontvang je een betaallink voor IDEAL per mail. Zodra de betaling is ontvangen, dan wordt de analyse verstuurd.

  Heb je gekozen voor een complete zwemanalyse met online meeting, dan ontvang je per mail een voorstel voor een online meeting.

  FOCUS IS KRACHT